PLF Perdana

Assalamualaikum & Salam Sejahtera PLF Family,

Tuan Guru Mohd Rizal Hassan (The PLF Founder) menjemput semua Ahli PLF (PLF Family) menyertai PLF Perdana yang akan diadakan pada 1 Jan 2018 di Hotel Bangi Putrajaya, Bangi, Selangor.

PLF Perdana (FULL-Day), sangat bermanfaat dengan pengisian dari 5 Speaker Hebat yang dijemput Khas oleh Guru Rizal untuk menjadikan Program ini mempunyai Value tersendiri untuk semua PLF.

Komitmen Bayaran ialah RM 100 sahaja (Bayar Pack Makan) sahaja. Jika PLF’s memerlukan penginapan, boleh menginap disekitar Bandar Baru Bangi (Radius 2 KM sahaja dari Hotel).

Untuk membuat bayaran, boleh BankIn kepada Guru Rizal sendiri dan masukkan email mrizalh@gmail.com sebagai Email Penerima bagi percepatkan urusan Bank-in anda. Nombor akaun: Maybank 164016924838 (Mohd Rizal Hassan)

Atau anda juga boleh membuat bayaran menggunakan QRPay (Maybank) seperti template di bawah

Admin mengalu-alukan kedatangan dan kehadiran semua kaluarga PLF dari Malaysia, Singapore, Cambodia, United Kingdom dan lain-lain dan semoga kehadiran anda mengikatkan lagi Ukhuwah Persaudaraan kita semua sebagai Ahli Keluarga.

Admin percaya PLF telah membawa kita semua melangkah Dimensi yang berbeza, menerokai pengalaman yang jauh lebih baik dari sebelumnya. PLF telah mengubah persepsi dan pemahaman kita dalam dunia Latihan & Pembelajaran. Syukur pada Allah menemukan kita semua dalam keluarga Besar PLF.

InshaAllah, ramai yang sertainya. Ayuh sebarkan jemputan ini kepada sahabat-sahabat sekeluarga..

Anda PLF?

Jom Hadir PLF Perdana >> DAFTAR SINI

 

Facebook Comments

Share This Article?

Leave Comment